Tuesday, January 18, 2011

3D's Illusion

Kamooo kamooo....
wow...
2lah 1st impression bile tengok  hasil orang yang sangat berbakat wat 3D Illusion nyh...
Actually time nyh maybe dalam taun 2006...
Memang sangat2 mengagumkan bile Julian Beever & Kurt Wenner melukis and hasilkan 3d illusion nyh..Dorang pon sangat2 terkenal kat  England,France,Germany,USA,Australia,Belgium and so on..
pastikan u alls ttup mulut k bile tengok hasil2 karya dorang nyh...
n hope kat Malaysia pon bole la artist2 nye yg berbakat tuh create something yang menarik.. 
ex: macam 3D Illusion nyh.. ;)
so lets check it out...




 Jangan tertipu laptop kat tengah jalan ok...;)



 Spiderman to the rescue..Cool saaaaaangat2..


Pic nyh nampak cam cermin terbalik..





 Batman & Robin datang selamatkan...


Lukisan 3d saje k...jangan tertipu



Yng kat bawah nyh,ade 4 step Julian Beever wat 3d illusion nyer ...
check it out...





 hahahahaha,mmg genius art lah dye nyh kan....3d nyer mmg nmpak macam real but its not,actually...


Pic yang kat bawah nyh...swimming pool di tengah2 jalan,pejalan kaki...jangan ade yang maw join sudah
 ler yer...t ade jugak yang benjol kepalaa tuh...



Abiz sudah......
semoga terhibur di hari selasa nyh..

x0x0... ;)


Tempang... ;)

kamooo kamoooo...
1 weeks senyap gile belog kite....
actually kaki jadi tempang almost 1 weeks akibat....
skipping....
2 lah semangat bersukan n bersenam menebal lak akhir2 nyh...
nak pegi jogging,taman lak jauh...
so i decide nak beli skipping jek n nnty bole lah wat exrcise yang simple kat dlm uma jek...
g la kdai bli tali skipping tuh..
bole la d'ibaratkan macam budak kecik yang baru dpt candy....
sampai2 jek kat umah,terus tukar baju n than kite pon dengan xcited gile
n x warm-up nye,kite terus lah men skipping sampai lebih 50kali....[pergh]



P/S : untok org yang da lame x wat exercise,diingatkan supaya warm-up n wat simple exercise dlu yaa..

penat gile time tuh...hohoho
keesokan harinyer,bile nak g kje,kaki ase sakit sangat,n betis pon mcam bengkak lak....
dah sah la,2 sume akibat dari skipping yang kite wat tuh..
mmbe nurse siap marah giler coz x warm-up dlu....[da time tuh xcted,sume jd lupe]
terpaksa lah menahan sakit n tempang tuh dekat 1 weeks..
so u alls ,x digalakkan tiru perangai kite 2 k...

x0x0 ;)

Monday, January 10, 2011

WKX2716

Kamooo kamooo....
rini,pagi2 da de problem...
kete mmbe xciden lah,hohoho....
ontheway nak p kje pagi td,masuk simpang....
time kete betol2 de kat tgah2 simpang 4 tuh...
boleh lak ade kete iswara WKX2716 nyh reverse,n then blakang kete tuh belanggar ngan sisi kete kanan mmbe kite...
abiz kemek sisi kete belah depan and lampu belah kanan tekeluar skit dari body kete...
mmbe terus benti kat tepi jalan and tggu india tuh parking....
time kitorang dok tunggu2 tuh...rupe2 nye india tuh dah cabut lari...
kitorang pe ag,try la trace dorang,tp x jumpe lah pulak...
ksian kat mmbe,da pning pale nak pk pasal repair body yang kemek tuh and lampu kete nyer....
mmbe skang ade kat balai polis,wat report....[hope,owner kete tuh polis tangkap]
da taw wat salah,ape salah nyer datang mintak maaf ke or repair kan body kete tuh,ni x....
bole lak dye lari,if kete dye kne cam tuh,ape dye rase.....
ape pendapat kamooo kamooo if  ade dalam keadaan nyh...

x0x0

Friday, January 7, 2011

Baby ooooo baby....

kamooo kamoooo....
arini kite sangat tertarik ngan satu web nyh....
tertarik ngan imaginasi mak dye mcam fairytale kat anak dye...
comel sangat2 taw,kite tgok geram jek...
time anak dye tdo le lak dye pakaikan baju n design macam2 kat sekitar anak dye tido...
ni ade pic2 gambar baby cute tuh....
agak2 nanti mst kamooo kamooo nak wat cam2 gak kat baby2 yang len kan....hohohohohho

 
baby 1st tuh tdo macam kat atas lipatan kain,sangat2 kreatif
baby 2nd macam kne sidai kat ampaian, awesome...  ;) 

 kite suke pic nyh...baby 2 jadi ulat buku....geram2....




kenape la gambar2 baby nyh damn so much cute....geram2...
x0x0...

*if kamooo kamooo nak tgk pic2 baby nih lagi,g la kat cni...
have fun... (^_^)

Thursday, January 6, 2011

Fameliria... (^_^)

kamooo kamoooo....
meh,kite perkenalkan family kite...
family kite x besa mane pon...but we love each other...
ayah kite garang taw,dolu2 ayah garang sangat2,asyik2 kne marah jek ngan ayah..
hahahahaha,padan muke ko fieyza,da bega sangat tntulah kne marah kan...
skang ayah da x marah2 g...da le jadi kawan2 da pon,hehehehe..opss,belagak lah pulak kan..
mak baek,mak kawan baek kite...ape2 cite msti g taw kat mak dulu...hehehehe sayang mak...
korang tengok lah pix2 kat bawah nyh eyh...
hehehehehehe...


meh kite knalkan family kite....        ;)
baju merah tuh ayah kite...panggil dye cik din k....  :)
belah kanan tuh mak kite.. cik ju ;)
yang ngah potong kek,adik bongsu  iqbal..
blakang,yang pakai cap 2 abang kite,along ayoi...

yang nyh adik gurl kite,liya...

 Awek yang cute nyh ,kite lah...

nyh adik no 4,akim..

atlast,da lengkap la kite perkenalkan happy family kite...  ;)

clumsy muncy... ;)



kamooo kamoooo
hehehehehe,nyh nak cite siket ....
malam td dapat gud news,de offer terbuka,tapi ta le g taw offer per [rahsia kerajaan langit]
n than,terus call mak kol 9.30 mlm td..ingatkan dorang da tdo...
sorry mak,kaco malam2 buta eyh,pas tuh ayah lak call kol 10.00 malam..
pelik bin ajaib ayah call malam2 buta tuh,slalu time2 cam tuh..ayh da bedengkur2 daaa[jgn marah ye yah]
ayah pesan soh lengkapkan segala maklumat tok offer tuh n than fax kat dye pagi nyh...
sampai2 je opis td,terus fax kan kat dye,tp fax machine lak problem....adoiyai...ade jew dugaan,sabar je lah...
sampai kne marah lah ngan ayah,coz lmbat sangat fax kan bende2 tuh...last2 call mmbe soh datang opis n soh tolong fax kan bende2 tuh[penyelamatku,t kite blanje awak eyh]hehehehe (^_^)
at last,ayah call da dapat bende2 tuh....kje2 bebaloi akhirnyer...aminnnn
clumsy sangat2 sebab bende 2 saja...adoiyaaaa....
skang nyh berdoa je lah offer tuh kite dapat...
if dapat alhamdulillah...
if dapat lah,t kite janji g taw pe dye eyh.... promise...

Wednesday, January 5, 2011

mumu... ;)


oooooo yeahhhh...
pic nyh diambil time jalan2 kat malacca around bulan 6 2010
hehehehehe...
time nyh further study kat MMU melaka...
tp ta sampai 2 weeks pon study kat c2...
macam2 dugaan...
x le g taw [rahsia kerajaan Malaysia]
hehehehehehe...
tengok2 balik pix nyh cam klaka jek...
tangan tuh macam nyah jek kan...
x0x0

designing....

Adoiyai....
cane lah nak update background tok blog nyh....
bak kate pepatah:
kalo pandai tolong tunjukkkan....
dari smalam try wat,x bole2 jugak...hahahahahaha [gelak setan]
hajat nak wat blog nyh da lame daa,juz ta der mase nak wat...
try2 wat dolu2 pon,sek failed jek....
x cukup ilmu didada lah katekan....
skang mood still ag ok,juz besabar je lah nak upgrade blog ke  tahap yang cantik...
x0x0
:)