Tuesday, January 18, 2011

3D's Illusion

Kamooo kamooo....
wow...
2lah 1st impression bile tengok  hasil orang yang sangat berbakat wat 3D Illusion nyh...
Actually time nyh maybe dalam taun 2006...
Memang sangat2 mengagumkan bile Julian Beever & Kurt Wenner melukis and hasilkan 3d illusion nyh..Dorang pon sangat2 terkenal kat  England,France,Germany,USA,Australia,Belgium and so on..
pastikan u alls ttup mulut k bile tengok hasil2 karya dorang nyh...
n hope kat Malaysia pon bole la artist2 nye yg berbakat tuh create something yang menarik.. 
ex: macam 3D Illusion nyh.. ;)
so lets check it out...




 Jangan tertipu laptop kat tengah jalan ok...;)



 Spiderman to the rescue..Cool saaaaaangat2..


Pic nyh nampak cam cermin terbalik..





 Batman & Robin datang selamatkan...


Lukisan 3d saje k...jangan tertipu



Yng kat bawah nyh,ade 4 step Julian Beever wat 3d illusion nyer ...
check it out...





 hahahahaha,mmg genius art lah dye nyh kan....3d nyer mmg nmpak macam real but its not,actually...


Pic yang kat bawah nyh...swimming pool di tengah2 jalan,pejalan kaki...jangan ade yang maw join sudah
 ler yer...t ade jugak yang benjol kepalaa tuh...



Abiz sudah......
semoga terhibur di hari selasa nyh..

x0x0... ;)


No comments:

Post a Comment