Tuesday, January 18, 2011

Tempang... ;)

kamooo kamoooo...
1 weeks senyap gile belog kite....
actually kaki jadi tempang almost 1 weeks akibat....
skipping....
2 lah semangat bersukan n bersenam menebal lak akhir2 nyh...
nak pegi jogging,taman lak jauh...
so i decide nak beli skipping jek n nnty bole lah wat exrcise yang simple kat dlm uma jek...
g la kdai bli tali skipping tuh..
bole la d'ibaratkan macam budak kecik yang baru dpt candy....
sampai2 jek kat umah,terus tukar baju n than kite pon dengan xcited gile
n x warm-up nye,kite terus lah men skipping sampai lebih 50kali....[pergh]



P/S : untok org yang da lame x wat exercise,diingatkan supaya warm-up n wat simple exercise dlu yaa..

penat gile time tuh...hohoho
keesokan harinyer,bile nak g kje,kaki ase sakit sangat,n betis pon mcam bengkak lak....
dah sah la,2 sume akibat dari skipping yang kite wat tuh..
mmbe nurse siap marah giler coz x warm-up dlu....[da time tuh xcted,sume jd lupe]
terpaksa lah menahan sakit n tempang tuh dekat 1 weeks..
so u alls ,x digalakkan tiru perangai kite 2 k...

x0x0 ;)

No comments:

Post a Comment