Friday, February 25, 2011

Chenta Tudung Chantekk...

Saya otak biznez n blaja biznez....i like biznez....
Saya ade jual tudung,chantek2...korang minat x?klo x minat pon,kne minatkan juga....ala,bole belikan tok mak korang kew or sape2 jew,tak mahal pon...[saje maw promote sket]
Mulai 8 March 2011,Norafizasyakilla.blogspot.com akan aktif dalam mempromosikan tudung serta menjual tudubg yang berkualiti serta harga yang berpatutan,confirm n dijamin pelanggan akan berpuas hati dengan mutu and design tudung yang chantek bangat....

Actually memang aktif pon jual tudung nyh,tapi after raye,berehat sebentar atas urusan2 yang tertentu..Rata-rata pelanggan yang beli tudung ngan saya sebelum nyh amat berpuas hati dari segi harga,design and mutu kain,walaupun saya hanya berbiznez d'rumah saje...2pon mak yang tolong jualkan kat umah[opppsss,kantoi sudah..


Memang lah mak tolong jualkan,coz mak tailor..bile ade pelanggan mak yang tempah baju,mstilah dorang akan tengok2 skali tudung tuh,matching kan ngan kain dorang...2 pon salah 1 taktik biznez gak kan...skarang nyh,mak da x larat sangat,so nak try2 jugak lah berbiznez sambil ber on9,hehehe 


if nak taw and choose tudung2 yang lawa2,jangan lupe ya 8 March ini...




x0x0..

Thursday, February 24, 2011

Kardashian's

Tertarik aq tok berstory mory pasal kegilaan sahabat aq yang dah lame terpisah ni,now baru jumpe balik dalam facebook[nasib baek rajin search kawan2 lame].kenal mmbe aq nih pon mase study same2 and menetap  satu asrama  d Gemencheh long2 time ago...Syukur d'pertemukan balik ngan diorang...ok2,aq da mule nak melalut daaa....

So,back to da story,aq sebenarnye tertarik ngan kagilaan Sofea nyh,dye mmg gile la ngan Kardashian's...adik beradik and family Kardashian's..wall Fb nye pon da penoh la ngan artikel  Kardashian's nyh..x taw ler bilik nye n fon macam mne pulak kan...Actually,aq juz penah dengar pasal Kim Kardashian jew,yang len2 tuh mmg aq x taw langsung....So aq try la search and google pasal dorang nyh...



wow,lawa kan dowang nyh,macam kat pic nyh,p la search  pasal kardashian nyh,boleh d'katekan family member dowang nyh berkongsi minat dalam peragaan dan berfashion,include juga berparty....aq mmg salute lah kat dowang coz g mane2 anugerah ke ape kew,msti dowang pegi ngan family mmbe dowang.agak2 nyer salah satu cara tok dapat publisiti dari paparazi kot....family dowang pon mmang bez gak,masuk kepala gak la katekan..paham ngan kerjaya anak2...



ok2,aq da mule da nak melalut and berceloteh panjang lebar nyh...jom kite check it out and kenal2 ngan kardashian's nyh....Opsss,sebelum aq terlupe,dowang pon ade buat reality program jugak,jangan lupe tengok 'Keeping up with the Kardashian's' taw....



kalau nak tengok pic ag,silalah rajin2 google yew... ;)

Wednesday, February 23, 2011

ta de idea ag nak menulis d'belog ini....maybe kne tido and mmpi2 indah dlu kot baru idea datang mencurah-curah....alang2 nak mimpi tu bialah mmpi ngan putera raja x pon kite sendiri yang jadi puteri raja....sesungguhnye mimpi tu mainan tido jew,renung-renungkan dan selamat beramal ok....... ;)


actually saya x de mood nak mnulis nyh coz nak design blog nyh,kire upgrade bgi gempak lah....last2 sume nye x menjadi....maklumlah x bape nak pro sangat dalam bidang nyh...yang saya taw kira-kira n pegang wet je lah....x pe,bak kate pepatah 'usaha tangga kejayaan'...nantikan info and update  yang seterusnya dari belog ini okies.... ;)  ...selamat beramal..

Friday, February 11, 2011

Short update...

Hye u all's...
terase lame pulak x update pape kat belog sy nyh.....
huhuhuhuhu...
macam2 yang melanda....
baru2 nyh sy agak kerap sakit kepala..
g klinik doc gtaw bahawa sy ade tekanan darah rendah...
that's y sek sakit kpala jew....
last week chinese new year....
kitorang cuti 1 week...
syiok dapat cuti lame sket....
nnti bile keadaan sy da stabil,sy akn update lagi...


LOL:Norafiza Syakilla
             x0x0
               ;)