Friday, February 25, 2011

Chenta Tudung Chantekk...

Saya otak biznez n blaja biznez....i like biznez....
Saya ade jual tudung,chantek2...korang minat x?klo x minat pon,kne minatkan juga....ala,bole belikan tok mak korang kew or sape2 jew,tak mahal pon...[saje maw promote sket]
Mulai 8 March 2011,Norafizasyakilla.blogspot.com akan aktif dalam mempromosikan tudung serta menjual tudubg yang berkualiti serta harga yang berpatutan,confirm n dijamin pelanggan akan berpuas hati dengan mutu and design tudung yang chantek bangat....

Actually memang aktif pon jual tudung nyh,tapi after raye,berehat sebentar atas urusan2 yang tertentu..Rata-rata pelanggan yang beli tudung ngan saya sebelum nyh amat berpuas hati dari segi harga,design and mutu kain,walaupun saya hanya berbiznez d'rumah saje...2pon mak yang tolong jualkan kat umah[opppsss,kantoi sudah..


Memang lah mak tolong jualkan,coz mak tailor..bile ade pelanggan mak yang tempah baju,mstilah dorang akan tengok2 skali tudung tuh,matching kan ngan kain dorang...2 pon salah 1 taktik biznez gak kan...skarang nyh,mak da x larat sangat,so nak try2 jugak lah berbiznez sambil ber on9,hehehe 


if nak taw and choose tudung2 yang lawa2,jangan lupe ya 8 March ini...




x0x0..

No comments:

Post a Comment