Thursday, February 24, 2011

Kardashian's

Tertarik aq tok berstory mory pasal kegilaan sahabat aq yang dah lame terpisah ni,now baru jumpe balik dalam facebook[nasib baek rajin search kawan2 lame].kenal mmbe aq nih pon mase study same2 and menetap  satu asrama  d Gemencheh long2 time ago...Syukur d'pertemukan balik ngan diorang...ok2,aq da mule nak melalut daaa....

So,back to da story,aq sebenarnye tertarik ngan kagilaan Sofea nyh,dye mmg gile la ngan Kardashian's...adik beradik and family Kardashian's..wall Fb nye pon da penoh la ngan artikel  Kardashian's nyh..x taw ler bilik nye n fon macam mne pulak kan...Actually,aq juz penah dengar pasal Kim Kardashian jew,yang len2 tuh mmg aq x taw langsung....So aq try la search and google pasal dorang nyh...



wow,lawa kan dowang nyh,macam kat pic nyh,p la search  pasal kardashian nyh,boleh d'katekan family member dowang nyh berkongsi minat dalam peragaan dan berfashion,include juga berparty....aq mmg salute lah kat dowang coz g mane2 anugerah ke ape kew,msti dowang pegi ngan family mmbe dowang.agak2 nyer salah satu cara tok dapat publisiti dari paparazi kot....family dowang pon mmang bez gak,masuk kepala gak la katekan..paham ngan kerjaya anak2...



ok2,aq da mule da nak melalut and berceloteh panjang lebar nyh...jom kite check it out and kenal2 ngan kardashian's nyh....Opsss,sebelum aq terlupe,dowang pon ade buat reality program jugak,jangan lupe tengok 'Keeping up with the Kardashian's' taw....



kalau nak tengok pic ag,silalah rajin2 google yew... ;)

No comments:

Post a Comment