Wednesday, March 2, 2011

Ayuh kembali ke sekolah ayuh.....

haishhhhh,x taw la nak gambarkan perasaan bile dapat peluang tok further study.....
Actually baru jew emailkan detail pagi tuh and betapa pantas nye aq dapat result yang aq dapat further study kat limkokwing University balik pada malamnye d'hari yang same....Terbaiklahhhh...im speechless.huh...

okay2,kite jadi serious ya....kalo nak taw,mmg lah aq nak sangat further study,sampaikan aq g taw mak aq yang aq jelous sangat tengok kawan2 further study,DEGREE ok...saje jew nak capslook,coz aq da de diploma ok..mak pon bagi green light nak further study....Tp yang aq masih dalam d;lema and mimpi nyh,aq kne register study by this week,ary khamis or selewat2 next week...if lg lambat,lg banyak la yg aq akan t'cicir dalam cluz nanti...

Kalo dowang inform 2 minggu lbih awal or sebulan ke,2 bole la consider lagi,ni x....x sampai 1 week da nak kne register lah,prepare barang2 lg,padehal aq still kje ag kowt....


so aq ase da best decision is,need to postpone  all that thigs....t rushing sangat,takot ape bende pon x le nak wat kan...pasnyh kne prepare lah tok study balik 2nd intake nnti,maybe bulan 7 kot....
wish me luck ya...;)

No comments:

Post a Comment