Wednesday, May 18, 2011

Bam bam....

haishhhhh...
berserabutnye kepala,at pulak rase susah jew....aq berada dalam mood tertekan....disebabkan aq da rase maaaaaaaaaaacam BAM BAM sudah....Korang taw ke ape 'bam-bam' tuh???itu singkatan untuk 'tembam'...hilang mood aq nak wat keje segala....yang dalam kepala ni dok ligat ngah fikirkan macam mana nak kembali kan berat ideal aq balik...Somebody help me,please..Berat sungguh bebanan yang aq rase nyh..


ikhsan uncle google


''Sangat pening dan stress okkay" aq rase nak jerit banyak kali...

sape bole tolong aq nyh???...


adoiyaiiii....berat dah mencecah 50kg okkay...bukan sikit2 punya angka tuh....yang ketara naik kat bahagian pipi nyh haaa tapi bukan bermakna 50kg tuh tok bahagian pipi jek.,peha akupon da macam ayam belanda dah rasenya....x suke x suke....nyh sume d'sebabkan selalu makan MCD ngan coklat  la nyh...abiz diet program aq hancuss berkecai...padahal aq da start diet dengan mengambil sup jek time tghari n malam,sarapan pulak roti bakar...dan jogging setiap minggu tok keluarkan peluh..


tapi sekarang asek nak makan jek,perut ni pon 1,jangan lah asek rase lapar jek manjang....adoiiiyaiii..aq da rase tension jek memanjang,mood pon x berapa nak ade sangat...mencari tips untuk menurunkan berat badan dengan cepat dan berkesan...ape aq nak buat nyh...Korang bole x tolong aq...menyelesaikan masalah aq ni haa...what should i do and don't..??assist and guide me please...


Para-para perempuan d'luar sana mesti pernah mengalami masalah macam aq tengah hadapi nyh kan...Dari saiz baju S sekarang da kena pakai M sudah...Adoiyaiiii,bengang pulak aq bila fikirkan hal nyh...Jealous lah tengok orang ramping2 nyh...Need to diet back...arghhhhh,rase nak jerit weyh....


oklah,aq da rase nak jadi macam incredible hulk da nyh.daripada aq bertukar jap lagi,lebih baek aq stop entry kat sini okkay...kalau korang ade tips and petua untuk masalh aq nyh,sila-sila lah kongsi yew...nak pergi London weight,x mampu lagi....haishhhhh....





Terima kasih kerana membaca.... ;)

No comments:

Post a Comment