Monday, May 30, 2011

Juara Mentor 5



Akhirnya program Mentor 5 pon dah abis sudah....tak ada lagi tangan bengkak-bengkak sebab nak vote artis pilihan yang akan jadi juara kan...okkkay,tipu,sebenarnya x undi pon...saje jek nak bagi gempak.barulah ramai yang suka kan...ramai-ramai angguk kepala okkay...Mentor final memang gempak abis lah...


Apa pendapat korang...???

Berapa kredit yang korang abizkan untuk vote artis pilihan???





Sapa sangka daripada Salma yang sepatutnya tersingkir time Semi final,akhirnya jadi JUARA MENTOR 5 jugak bergandingan dengan mentor nya Erra Fazira...memang meletup abiz,erra lawa sangat-sangat dalam tv..(aq mengaku yang aq tengok kat umah jek,coz tiket final da abiz awal,sedih2..)Vokal Salma time nyanyi lagu 'LISTEN' memang terangkat lah beb...super duper bez ditambah dengan energy time nak nyanyi lagu tuh....bole tercabar lah Beyonce kalau tengok n dengar salma nyanyi lagu tuh...



Anyway aq berbangga lah salma menang,x sia-sia aq sokong dye dari awal....x tipu okkay...mase mula2 salma nyanyi kat mentor pon,vokal dye memang mantap,suara pon bagus,,,tapi salma kena hati2 dengan low note dye,betul kata azmeer tuh time comment persembahan salma...tapi apa-apa pon salma memang terbaik...




Shiha jangan sedih okkay coz dapat tempat ke-2...suara shiha pon ape kurangnya,sedap n lunak...tapi bagi pendapat aq,vokal shiha x berapa nak tercabar maybe d'sebabkan lagu kot berbanding vokal nya dalam persembahan minggu-minggu lepas...anyway shiha dapat rm30,000 untuk hadiah tempat ke-2...



Actually time juri awam bagi iqa 20 markah tuh,semua mesti target iqa juara kan,tapi nasib x menyebelahi iqa malam tuh,dye dapat tempat ke-3 jek...dan dapat rm10,000...banyak jugak tuh kan...Edry pon dapat rm10k jugak,bole la blanja kan...Open table plz....;)



So lepas nyh salma bole lah drive kereta Chevrolet cruze baru tu kan,disamping duit rm100,000..Erra pon dapat juga rm100k tuh...anyway congrats for both of you...Hope lepas nyh,bole dengar lagu baru salma d'radio...selamat maju jaya salma..









Terima kasih kerana membaca.... ;)

No comments:

Post a Comment