Tuesday, May 10, 2011

Perkahwinan Impian..

Seperti sedia maklum....
Last week,kami sekeluarga telah attend majlis perkahwinan kawan sekampung ayah aq merangkap lah juga kenalan aq pada satu ketika dahulu....time zaman muda-muda lah katekan...kami sekeluarga menyaksikan kad nikah pasangan,ok tipu...kami sekeluarga duduk dibawah khemah time akad nikah coz pasangan pengantin nikah di rumah,so bagi memberi ruang kepada kedua-dua belah keluarga,kami duduk je lah bawah khemah sambil menunggu makan malam..  ;) ...


Disebabkan kami lapar + adik yang merungut bosan coz x dapat tengok Akademi Fantasia yang sememangnya lagilah bosan bagi aq,maka terjadi lah gambar seperti dibawah sewaktu kami menunggu pasangan pengantin diijabkabulkan..

mata buntang x dapat d'adjust

Nama pon pengantin sehari,so bagi memenuhi permintaan serta kehendak pengantin,mesti lah mereka mengiinginkan konsep perkahwinan sendiri + warna tema untuk perkahwinan mereka kan...Ala,mana-mana pengantin pon macam tu jugak...Termasuk lah sapa-sapa yang tengah baca belog aq ni kan,terutama sekali silent reader's,korang da baca mesti malaz nak komen mengomen kan...It's ok lah,yang penting korang bahagia...ok aq,da melalut pulak...


Tema perkahwinan nyh MERAH vs HITAM dan berkonsepkan ala-ala taman kot...ok,aq x bape nak pasti tetapi yang aq nampak ada bunga-bunga,burung dalam sangkar,so ianya boleh dikategorikan ala-ala taman...Ni ada sikit beberapa gambar disekitar pelamin dan juga bilik pengantik,ok sikit jek ea...


Taraaaa.....

 maaf,burung and bunga x masuk skali pulak..



 dibilik pengantin
  

hantaran-hantaran



jeng jeng jeng.....tibalah masa nak introduce pengantin nya pula....Pasangan pengantin nyh namanya ain & khiriel...Tahniah yaw...Sangat sepadan dan secocok okkay,harap hubungan u'ols berkekalan sampai bila-bila and moga-moga tahun depan dapat anak yang menjadi penyeri dalam rumah tangga,he3....Aq berccerita da macam aq pulak yang kawen kan,mane la taw aq pulak lepasnyh (berangan lebeyh)





 sangat cantik kan,berseri-seri muka...



Perkahwinan adalah impian semua orang,alangkah best nya kalau dapat perkahwinan impian bukan...Dengan konsep beserta tema perkahwinan impian kita yang akan menjadi kenyataan.Ce cube korang kongsikan perkahwinan impian korang..Manalah taw dengan apa yang korang kongsikan kita akan bertemu dalam Part II untuk entry ni pulak kan...Ce Kongsi Ce kongsi...









Terima Kasih Kerana Membaca.....  ;)

1 comment: