Monday, May 9, 2011

Romantic husband...

Salam u'ols....
Ada sihat ka tak sihat???baik ka???haaaa....macam mana dengan celebration tok mother day korang hari tu??mesti gempak habis kan..ce cite ce cite..Entry nyh aq nak g taw korang ape yang kitorang buat time hari ibu haritu.Juz a simple Mother's Day Celebration...wehuuuu~


Firstly,ayah jadi husband yang romantic,bagi mak bunga ros merah okkay,so sweet...tapi time nak amek gambo ayah bagi mak bunga ros tuh..gambo nye agak melucukan lah,if korang tengok pon ase cam nak tergelak but nice lah...Dengan kata lain ayah bole gantikan Rowan Atkinson okkay(ala yang Mr.Bean lah...) -Femes lah ayah aq nanti erk..Actually,tuh memang style ayah time nak amek gambo..macam2 funny style yang ayah wat...


Pic tidak sempat d'edit coz aq memang malaz nak edit dan tugasan kerja yang x bape nak banyak...


Kalau korang rase nak gelak nanti,juz gelak dalam hati okkay,mulut tuh tutup,jangan bagi nampak gigi....mesti korang tekentut nak tahan gelak kan,ok kantoi sudahhh...


Taraaaa......


 muka pelik ayah,bagi mak bunga ros...


 Gambar d'atas nyh,dua cinta hati saya....No one else yang boleyh gantikan dua insan nyh d'hati saya dan adik beradik saya....Mereka pon begitu...


 Ala,yang penting mesti ade kek sebagai simbolik sambutan hari ibu kan...besday pon same gak...itu yang aq g taw awal2...Juz a simple celebration but worth it....Bukannye kita selalu dapat berkumpul untuk celebration kan except HARI RAYA...coz itu memang wajib oooo sambut same family kalo tak conpom,nangis sorang-sorang kat depan pintu sambil mengharap kan family datang kat kite kan macam magic...ok,itu bukan aq k...kalo Hari Raya,aq memang conpom balik awal....


Kek pon ayah yang belikan untuk mak...Surprise lah katekan tapi x bape nak surprise coz ayah terbeli kek tuh awal sehari...pastuh simpan dalam peti sejuk sampai lah the real date...Kitorang pon tak banyak abis kan mase kat umah,coz de kawan sekampung ayah anak nye kahwin and anaknya merangkap kenalan aq...





Keknye mana???


ok aq da terlupa pasal kek....

scroll down untuk tengok kek ok...

kek pandan layer....hijau abiz ok...macam hari bumi...

taraaaa...


 Selamat hari ibu mak....


tak sempat nak rase,coz rushing nak balik KL..(sebenarnye,terlupa)



 Hari ibu ke bapa nyh???conpius sekejap...


Walaupon sambutan yang simple tapi ini mungkin bermakna bagi mak,,Petang nyh abang aq cakap dye nak blanje mak makan kat luar...Adushhhh,rugi pulak balik awal...tapi tak pe lah,mungkin next time agaknye...haaaa.....ape lagi kongsikan lah moment korang ....






Terima kasih kerana membaca....;)

No comments:

Post a Comment