Thursday, May 5, 2011

Street fashion-part I

Hye u'ols...
can't wait for this evening,ok da petang da pon,ok nak berangan kejap....
actually inilah masa yang ditunggu-tunggu oleh para-para wanita diluar sana.apelagi shopping lah...Para-para lelaki mesti taw sangat habit perempuan yang 1 nyh kan...Sediakan duit tebal-tebal didalam wallet anda,kami boleh habis kan nya tak sampai beberapa jam pon...ok,seronok lak rasenyer..



Memikirkan shopping punye hal,bole senyum sampai ke telinga,even mata pon bole hilang dalam senyuman yang penuh ade makna tuh...Sambil-sambil tu kena gak pikir budget yang ade kan.takot x sampai ujung bulan duit pon dah abiz...yang memeningkan kepala nyh:


Nak shopping kat mana???

Nak pergi dengan sapa?kalau sorang opcos lah x seronok..

Nak beli apa???sediakan list barangan anda ya u'ols...



List???Barang???seperti yang berlaku kepada kita ya wahai gadis-gadis...dengar jek nak shopping,mula lah sediakan list yang panjang nye berjela-jela,and sampai je kat shopping mall ntah ape-ape barang lah yang kite belikan...list nye hilang kemana,barang nye pulak dah berganti dengan baju-baju yang berhelai-helai...itu semua perkara normal kan bg gadis-gadis...


Para gadis-gadis if shopping apa yang anda sume beli????if fashion pulak,fashion apa yang anda suke???wat mase sekarang nyh,fieyza admire street fashion,cantik okkay...x kenal maka x cinta,if da kenal pulak...anda akan jatuh hati padanya...ok,da melalut lah pulak...ni ade sedikit pic mengenai street fashion...ok excited dah nyh...ok jom tengok yawwww...tetibe bersemangat abiz nyh



 Which one do you prefer???cantik nyer...


 Style dah ok,tp warne seluar tuh kalau tukar mesti lagi nampak menarik kan...


 i like dis one,simple but nice....


 meleleh sekejap tgk yang ini,ok pengotor,saje je lah...someone plz buy for me dis outfit...



kalau beria nak try street fashion pon,jangan lah terai macam pic kat bawah ni yawww,da macam antu kak limah balik rumah pulak ghupenye....ate nak terai street fashion kan...





u'ols,rase-rase nak buat entry pasal street fashion ni lagi lah...coz style nyh dekat dihati,cehhhh macam dialog tv9 jek kat DEKAT DIHATI...ok...jangan lupe untuk tunggu entry ini ok,part11...





selamat bershopping..
terima kasih kerana membaca ....   ;)

No comments:

Post a Comment