Wednesday, June 15, 2011

Kucar Kacir

mood sekarang : tak ada  mood

Kepala pening,jiwa kacau bilau,serabut bukan main lagi...x yah cerita....nak tggu budak design name card pon bukan main lame...adoiii,aq nak by next week jugak...pening untuk mencari web designer lagi..portfolio dorang kena yang strong sikit,kena taw full spec tentang web design...klo time kerja,dorang x taw buat...kami x dapat nak tolong.x de sape yang taw buat web design dalam opis nyh,harap maklum...


Sorry lah aq da macam biskut chipsmore dah nyh,kejap ada,kejap x der..kekangan kerja yang melanda sekarang nyh...opssss,silappp..kekangan termenung yang melampau okkay...buka belog pon,sekadar tengok kosong jew...time nak tulis belog tetiba pulak otak dah jadi sangat tepu..tulah termenung terlebyh sesangat...


ok lah,ape lagi nak tulis nyh,cepat2 kasi idea...



Terima kasih kerana membaca.. ;)

No comments:

Post a Comment