Friday, July 15, 2011

2 More days to go...

Yeppi....
Dia datang lagi...saat menjadi princess tok gadis-gadis yang bujang okkay...2 more days to go untuk pertambahan usia...Hari yang dilimpahi kasih sayang,dengan ucapan-ucapan yang sweet... tambahan lagi hari untuk menuntut hadiah dari pada siapa-siapa yang telah berjanji kat kita...


Heuuwwwwww,entry ni terpaksa dilepaskan untuk d'publish atas sebab-sebab keterujaan yang melampau sampai setiap 10 minit asek tengok kalendar biar tetiba magic turn to 18/7,he3..



Its time for MY BIRTHDAY...18/07/1989 <3 <3 <3

okkay,next week baru cerita....ni bagi tengok sikit gambar time last year punya birthday...sambil-sambil tu kepala nyh dok ligat memikirkan  skali nak adiah apa untuk tahun nyh... ;)



 kek secret recipe sempena turn to sweet 21 years old








  
owh,super duper sedap cake tuh..ada walnuts lagi...yummy2..





Blank picture untuk tahun ni,sama-sama kita nantikan..



Tahun nyh Tutti Fruity leyh sponsor tak agaknya... x mao makan kek pulak rasanya...im kinda in luv with tutti fruity even sebelum nyh x makan yogurt...sedap jek bila tutti fruity cair dalam mulut...yummmy,berangan sekejap la bersama tutti fruity...uhhh,rase macam lepas kerja,nak pegi cari tutti fruity lah pulak



owh,BTW esok ade contest lucky draw and dalam sebutan bahasa melayu cabutan bertuah...Mintak-mintak lah esok aq bertuah,1st prize rm10k..bole lah bershopping sakan kalao dapat hadiah tu...heuwww





Terima kasih kerana membaca...;)


No comments:

Post a Comment