Tuesday, July 26, 2011

Kisah hatiku....

Nak berbelog pon ade pasang surut,entah-entah lepas ni bila lah lagi ada peluang nak mengisi masa terluang + lapang dengan berbelog...ada lagi ke macam ni lagi..Profession sudah berubah dari pekerja bekerjaya(kononnya) kepada pelajar yang berwawasan(mimpinya)..


Dah tak lama lagi da Fiza oiii,please behave....


Ohhhh,sedih seketika bila kenangkan balik aq kena counting saat-saat terakhir bekerja di ISS EVENT MARKETING nyh...Suka duka membangunkan perniagaan ni daripada mula sampai sekarang walaupon aq hanyalah watak pembantu sahaja,kononnya..Segala onak duri kami sebagai 1 team tempuhi,cehhh...ayat nak mantap saje...korang layankan aje lah yer...


Memang terasa sedih sangat2 bila x dapat jumpa Aunty cleaner lagi,setiap hari isnin borak2 ngan dorang,ramah betol dorang walaupon berlainan bangsa dan agama,itulah semangat 1 Malaysia namanya..hu3...


Rasa-rasanya,boleyh dapat ke lagi bos yang baik hati and menjaga kebajikan pekerjayanya..ouhhh,takot bila kenangkan apa yang akan jadi lepas nyh,after habis study,nak dapat macam ni balik boleh kew?Nasib baik lah,bos dah offer awal-awal lagi kat aq. "Make sure after 2 years,u datang kerja kat sini lagi ok"aq pon apa lagi.."yes,bos"....purghhhhh,lega rasa hati...Ada chance dapat bos baik hati lagi...bolehlah teruskan study dengan hati yang senang and tenang.


Lepas nyh x dapat lah nak join company lunch lagi ngan opismate...hurm,sedih...Esok la hari terakhir ngan dorang,lepas nyh da nak tumpukan pada study pulak..Farewell lunch,Sesungguhnya aq memang x suka farewell,tu membuatkan aq betambah sedih..Da la aq ni nampak je keras,tapi orang x taw hati ni macam jeli,senang jek pecah...huaaaaaa~xpayah lah farewell segala bole x???belanja tutti fruity pon dah cukup daa,puas hati sangat...



i want this,please....



Ok,harus start counting untuk hari2 terakhir...Lepas nyh,ada x agaknya orang nak rindukan aq...ok,x payah pikir apa-apa,aq taw yang aq bukannya artis....



menggapai flight,gemok nya kaw...unlike..;(





Terima kasih kerana membaca......;(

No comments:

Post a Comment