Tuesday, November 15, 2011

Case study,any solutions peeps..??

Hye sayang-sayang semua.....

Harini,hari yang tak berapa nak ok sangat,fikiran bercelaru..maybe disebabkan final exam yang bakal dihadapi next week...wish me luck ya peeps...I totally hate this feeling,i hate it...

Pernah tak anda semua menyesali something yang dah lepas??? Bila difikir-fikirkan balik why we do this and that..ape solutions yang korang akan buat... Masihkah anda semua berhubung dengan bekas kekasih anda?Apa perasaan anda...

Example :   one of my friends cases
 Break-up with their ex bf/gf tanpa bagitahu sebab yang sepatutnya atas sebab-sebab tertentu.Berpisah di Yahoo massenger,look like tak formal lah kan...And now their ex dah engaged,so as ex tak boleh ke mereka berkawan semula,bukan sebagai pasangan kekasih or bekas kekasih but as friends..Salah ke sebagai ex nak bertanya khabar sebagai kawan?Past is past,kita pon pernah buat silap and tak boleh ke nak jernihkan kembali hubungan sebagai kawan....




Adakah pernah terjadi juga pada korang-korang benda macam ni berlaku.Apa solutions yang baik untuk mereka kekal sebagai kawan walaupon pernah sayang menyayang.???Any idea .....Kongsikan pengalaman anda di ruangan comments....Kerjasama amat dihargai..


***Ohhhh btw,pada peminat twilight, twilight-breaking dawn part I akan ditayangkan dipawagam nanti....;)



Terima kasih kerana membaca.... ;)

love,
Norafiza Syakilla

No comments:

Post a Comment