Tuesday, November 29, 2011

kisah pembiakan lemak...

ape kena mengena tajuk entry dengan point2 kali nyh...????
ceteka ceteka.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Wehuuuuuuu~
dengan berbesar hatinya saya mengumumkan bahawa saya akan bercuti dari mentelaah buku bermula dari 3-11-2011 sehingga 19-2-2012.....Sebarang pertanyaan mengenai buku-buku sama sekali tidak akan dilayan...
Oleh itu mari kite lompat dan jerit ramai-ramai....
pandang-kiri dan kanan dulu okkay.....Kalo x anda akan dirakam....Wakenabebbbb!!!!


Untuk tempoh selama 2 bulan ini,ape aktiviti yang paling berfaedah.....???bulan 12,of course lah time kenduri kendara,so pembiakan lemak akan berleluasa,I DONT LIKE.....lemak sana,lemak sini...FINE...

xkan nak bergosip kot hari-hari...nanti lame-lame reporter yang tak bertauliah tuh hilang modal pulak nak bergosip sakan...Hilang pahala and tambah dosa,sungguh berat u'ols....

So what should i do????

Business sendiri mungkin...????akan dipertimbangkan.....I <3 business,I <3 Money tapi dari hasil usaha and titik peluh tanpa mengharapkan sesiapa.....idea sudah ada,tinggal masa untuk ditranform mrnjadi kenyataan...

oleyh itu,lepas habis last paper,Business law jumaat nih,akan berdiskusi denagn mak.....heeeee~adakah hajat ni akan ditunaikan...????

Sama-samalah kite berdoa.....



Laayan kan jelah gambar berangan main saleji nyh,mane taw 1 ari nanti jadi kenyataan....


Psssstt pstttttt,nak bisik... : 
sape taw demand Human Resource kat US sekarang ni amat menggalakkkan ,tugas anda untuk rebut peluang bekerja kat luar negaraadalah dengan ,blajar lah bersungguh-sungguh,tetapkan target untuk achive....insyaallah,akan diredhai.....and mane taw 1 hari nanti boleyh main saleji same-same....




Terima kasih kerana membaca......  ;)



Love,
Norafiza Syakilla

No comments:

Post a Comment