Saturday, December 24, 2011

Biar mimpi sampai ke bintang.....

Assalamualaikum....

Tak salah kalau kita nak berangan bukan,alang-alang nak berangan or bermimpi biarlah sampai ke bintang.Tapi secara logiknya mana lah kita boleh pergi ke bintang apatah lagi lah nak sentuh bintang. At least x dapat pergi pon,dapat bermimpi jadi lah..... ;) PEACE


Aku tahu biar mimpi sampai ke bintang ni tajuk telemovie Randy and Elfira Loy tu kan...tapi sekarang aq x berminat nak bercerita pasal movie tu.... Even cerita tu best,funny and romantic...Sampai habis jugak aq tengok telemovie tu.Not bad jugak lah Randy tu erk,thats why lah ramai anak-anak jiwa remaja yang tak jemu-jemu melayan drama Nada-nada cinta kat Asto tuh... ;)



Mimpi sampai ke bintang aq, nak jadi..........


Jeng Jeng Jeng..........


Korang rase........?????


;)


Malulah nak kongsi.....Tapi ni just nak share mimpi ke bintang aq yang tak mungkin tercapai....Kita hanya boleh bermimpi ajelah nampaknye....Atleast mimpi pon,mimpi lah...Dalam mimpi jew boleh berangan yang seakan menjadi kenyataan.....


Korang dapat bayangkan tak kalau aq jadi princess????Jangan gelak okkay,itu hanyalah mimpi dan mimpi biar sampai ke bintang...PRINCESS????agak kelakar bunyinya tapi itulah kenyataan......


Sharing is caring....Itu je lah yang aq nak kongsikan BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG yang aq mimpi-mimpikan...Malaz nak kongsi lebih-lebih,nanti takot tersenyum sumbing depan lappy sambil menaip entry ni...Atleast kita dah kongsi....


Apa mimpi sampai ke bintang korang????


Psssssssst Pssttt : Ibu jari luka lah,heuwwwwwwww sakit taw...itu jew nak mengadu kat korang... ;(



Terima kasih kerana membaca............. ;)


Love,
Norafiza Syakilla

No comments:

Post a Comment