Sunday, March 25, 2012

Gigi ohhhh Gigi..


Assalamualaikum....


Alhamdulillah,sakit gusi ku telah berakhir...yippppii...Terasa seperti satu beban dah habis.Kalau tak,melepek jew lah kat atas katil.Pastu nak nangis jeew kalau dah rasa sakit sangat.Sampai demam-demam sakit gusi ni..Ingatkan adelah gigi geraham bongsu nak kluar coz dah bengkak-bengkak plus dah luka sikit gusiku...

Nak tak nak,even takut ngan doktor gigi,terpaksa lah ku gagah kan kaki menapak ke klinik gigi...Doktor tu punya lah cungkil2 gusi aku,pe lagi kasi jerit lah...

Alhamdulillah,aku x de keempat-empat gigi bongsu...Just bengkak gusi tok 1st time,tu kira ok bak kata doktor...Yippppi...Makan ubat,after 2or 3 hari bengkak  tu pon dah surut... ;)

Now,next step nak kena kuatkan mental n fizikal nak pakai braces for gigi atas....Nak betulkan alignment gigi atas,rase x sabar pon ade jugak coz style and nampak rare kalau pkai braces walaupon dalam masa yang sama alignment gigi dapat diperbetulkan..

Hope bln7 ni dapat lah direalisasikan.Cuma nak survey klinik gigi yang betul2 ok and senang nak pergi follow up setiap bulan...


tempek gambar skali kat sini... ;)

Terima kasih kerana membaca..... ;)

Love,
Norafiza Syakilla

No comments:

Post a Comment