Tuesday, September 11, 2012

Say Hi to LONDON....!!

Assalamualaikum.....



Hi London....!!!
Mesti korang tertanya-tanya pasal tajuk entry yang tak berapa nak gempak ni kan....
yup....
CONFIRMED...!!!
Aku akan terbang ke London soon....
Which is next week,23rd SEPT 2012...
Tersangat lak excited nye aku....

Nak dijadikan cerita,last week 100 student yang terpilih baru dapat tau yang kami layak untuk further study 1 semester di Limkokwing London... ;)
Keesokan harinya,kami digesa untuk pergi buat passport,bayangkan pukul 6.00 pagi kena berkumpul ramai-ramai...
After that,pergi kat putrajaya,tggu la office bukak which is ade la more than setengah jam kami kena tggu office buka coz diorang tak nak buang masa kena tunggu lame-lame nak collect passport...
Banyak prosedur lain yang nak diuruskan....
PHUIIIIHHHH....
Mata dah rabak kot time tuh,ditambah pula tak breakfast..memang rase nak pengsan lah....

Seminggu telah berlalu,kami dapat tau pulak date dah kena postpone and confirmed 23 sept kami akan meninggalkan Malaysia tercinta....
selama 4 bulan jauh di perantauan....
Aku bersyukur sangat-sangat dapat peluang keemasan nih....
bukan senang nak dapat...

Terima kasih kat FELDA and PM kita coz beri peluang kepada kami....
Actually,trip nih hadiah kepada kami diatas pencapaian cemerlang dalam akedemik...

bak kata pepatah:
bersusah-susah dahulu,
bersenang-senang kemudian...

 At least ada jugak orang nak hargai and bagi reward atas usaha keras kami....
;)
Kalau korang kat tempat aku,ape yang korang rase???
Of course rase bersyukur and happy kan....


Ok,next entry aku akan story pulak pasal preparation aku nak ke London ni....
sebab time kitorang nak pergi ni musim sejuk dah nak mula....
jadi teruskan membaca blog ni ya.... ;)


  Edisi pengenalan : inilah London...






Terima kasih kerana membaca..... ;)

Love,
Norafiza Syakilla


2 comments:

  1. congratz! lim kok wing ada branch sana ea. baru tau. huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihih...
      thanks...
      yup ade,infront of buckingham palace,queen nye palace ;)

      Delete