Friday, October 26, 2012

selamat hari raya korban 2012

Assalamualaikum....


Selamat hari raya korban pada warga-warga bloggers,family and kenalan di Malaysia...
Anda bekorban lembu...
kami bekorban jiwa dan raga di bumi London...


Ape bole buat,hidup perlu diteruskan,hati kena cukup tabah beraya diperantauan buat kali pertama dan mungkin yang terakhir kottt....
baru merasa,ohhhh begini lah pelajar-pelajar yang kat luar negara rasa bila tiba nya hari raya....
Seriously,memang terasa sangat sedih and hiba,bila dengar lagu raya or takbir dalam youtube,automatically air mata akan gugur...


ok,x nak cerita panjang sangat,aq dah turn on mood raya + sedih....
huarghhhhh...
nak lemang ayah n rendang mak buat....
sini tak sama dengan malaysia...
rindu korang...


PEACE tok hari raya,dalam hati tak sape yang tahu.. ;(



Rindu mak n ayah...


kesayangan hamba...


my only one adik pompuan... 


akim yang semakin membesar...n didil yang aunty geram..aummmm


abangku yang hensem...


my only one <3...



Opssss...lupe nak mengadu,maybe berkat nak bekorban raya ni kan,kami bole exempted subject finance kat sni,means x de subject for corporate finance lagikkk...yippppiii...
bole raya dengan aman,kalo tak hari raya kena jawab exam....
super duper bole bergembira.... ;)


And aktiviti tok hari raya disini maybe dalam keadaan yang bersederhana...
pergi sembahyang raya,jamuan hari raya di high comm or malaysia hall...
petang ada jamuan raya di kampus + ada karaoke yawwww....
yipppi....
bole melalak sampai runtuh bangunan n hujan kat kota london nih...


Once again,selamat hari raya korban...
makan rendang,lemang  or ketupat tu ingat-ingatlah kami di perantauan ni...



Terima kasih kerana membaca..... ;)

Love,
Norafiza Syakilla
LONDON,UK

No comments:

Post a Comment