Tuesday, November 27, 2012

Keterujaan Melampau...

Assalamualaikum.....



YIPPPPPIIIIII....
happy i am...
nak taw kenapa?cuba lah teka....
cuba lah..... okkay, x nak bagi tau lagi lah.....
Bagi cuci mata dulu n tengok keterujaan melampau....nak tau lebih lagi??
Sila tggu next entry bole?masih  bertungkus lumus menyiapkan assignment yang tough nih,after that kite boleh berdating depan belog ini....cant wait okkay...




Take 1,tunjuk peace dulu......




Take 2,teruja sangat sampai mulut ternganga.... ;)






SEBAB.......






Ini lah puncanya.....


Agak-agak ape yang related dengan gambar ni???






Terima kasih kerana membaca..... ;)

Love,
Norafiza Syakilla
LONDON,UK

Monday, November 19, 2012

Selamat hari jadi Mak... ;)

Assalamualaikum....


17/11/2012
Tarikh ni adalah tarikh ulang tahun kelahiran mak,Junaidah Binti Abdullah ke XX tahun... ;)
Rasa terkilan coz tak dapat nak sambut sama2,tapi mengenangkan perjuangan yang belum selesai lagi kat London ni,ku kuatkan semangat tok tempuh hari-hari yang akan mendatang...
Emak, sayang mak sangat-sangat..

Teringat pulak tahun-tahun yang lepas,asal nak dekat dengan birthday mak je,dok pakat ngan abang beli kek ,tepat je pukul 12 kami pon keluarkan kek and paksa mak tiup lilin... Bukannya memaksa sangat,tapi kami nak mak ingat yang kami semua sayang mak sangat-sangat and kami x kan pernah lupa lagi...


SEBAB


Dulu pernah lah jugak mak mogok tak nak masak,mak duduk jew tengok tv dari pagi sampai lah petang even x nak cakap ngan sesape pon,bile ditanya mak buat dekk jew..memang pelik time tuh tapi rupa-rupanya at that time birthday mak,x de sorang pon ingat even ayah pon lupe hari tu...Ape lagi bergegas lah kami semua ikut ayah pegi beli kek petang tu and malamnya pula ayah belanja makan kat luar....Sejak peristiwa tu,sampai sekarang kami semua tak lupa lagi....


Emak....
semoga mak diberikan kesihatan yang baik,and lebih baik bagi hari-hari yang akan mendatang,kami susah hati kalau tengok mak sakit,dipermudahkan perjalanan kita didunia dan akhirat kelak..Dijauhkan dengan musibah yang berat dan x mampu kita pikul.Dijauhkan dengan hasat dengki manusia dan syaitan..terima kasih mak kerana sabar dengan kerenah kami adik beradik,x termampu kami membalasnya.Even jauh dari Malaysia,hanya doa je yang boleh dikirim untuk mak,ayah dan family.Dan moga-moga kita diberi peluang untuk pergi ke rumah Allah kelak,Insyaallah..

KAMI SAYANG MAK
1.Nasharudin Bin Abu Bakar (Ayah)

2.Mohd Khairul Azreenee
3.Norafiza Syakilla
4.Noraliya Shafrina
5.Mohd Mustakim
6.Mohd Iqbal Iman














 Gambar sebelum berlepas ke London.insyaalah kita akan berkumpul lagi di pertengahan bulan 1 tahun depan.. ;)







Terima kasih kerana membaca..... ;)

Love,
Norafiza Syakilla
LONDON,UK